Με αφορμή τις διώξεις για την 5η Μάη

Στις 29 του Απρίλη οι τρεις σύντροφοι Γ.Π., Ν.Λ., Θ.Σ. προσήχθησαν (σχεδόν απήχθησαν) από τα σπίτια τους κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Marfin και του Ιανού. Η στοχοποίηση τους στην τότε συγκυρία δεν ήταν τυχαία. Το κράτος μαζί με τα σκυλιά του προσπάθησε αφενός να δείξει ότι κάνει καλά τη δουλειά του και αφετέρου να τρομοκρατήσει τις μάζες που όλο και σε μεγαλύτερο βαθμό έβρισκε απέναντι του. Για τη γνωστή του αυτή τακτική κινητοποίησε και τους ρουφιάνους στα media που χωρίς να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν να θριαμβολογούν στην πλάτη των συντρόφων μας ξερνώντας χολή και κάνοντας εμετικά σχόλια.

 2 χρόνια μετά την 5η Μάη του 2010 το κράτος και οι κατασταλτικοί του μηχανισμοί ετοιμάζονται να δώσουν μια ακόμα παράσταση συνεχίζοντας το θέατρο του παραλόγου που ξεκίνησε πέρσι. Ετοιμάζονται να αποδώσουν κατηγορίες στους 3 συντρόφους μας με στοιχεία που είναι τουλάχιστον γελοία (δε μιλάμε για σαθρό κατηγορητήριο καθώς δεν αποδεχόμαστε το δίκαιο και οποιαδήποτε μορφή του). Η συγκυρία όπως και τότε έτσι και τώρα δεν είναι τυχαία. Η αφύπνιση μεγάλης μερίδας κόσμου κυρίως λόγω της συνεχόμενης υποβάθμισης του βιοτικού επιπέδου οδήγησε σε μαζικές πορείες που όπως έγινε και στις 12 Φλεβάρη είχαν αποτέλεσμα τις συγκρούσεις με τους μπάτσους από ένα μεγάλο μέρος του κόσμου. Οι κινήσεις αυτές οδήγησαν στον πανικό το κράτος που στην προσπάθεια του να καταστείλει κάθε φωνή αντίστασης και να τρομοκρατήσει όποιον στέκεται απέναντι του ξεκίνησε να στοχοποιεί και να καταδικάζει όσους συγκρούονται μαζί του έμπρακτα μέσα από τους αγώνες τους. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση των 3 συντρόφων μας.

 Στην προσπάθεια αυτή όμως του κράτους για κάθε στοχοποίηση και τρομοκρατία θα μας βρίσκει απέναντι του να δημιουργούμε αντιθέσεις και δομές που θα πλήττουν το ίδιο το κράτος αλλά και κάθε ανάχωμα που έχει για τη συνέχιση της ύπαρξης του (φασίστες, αφεντικά).

 

Καμία δίωξη στους 3 συντρόφους.

Αν κάποιος σύντροφός μας καταδικαστεί, το κέντρο της Αθήνας θα καταστραφεί.


Λύσσα | ΧΛΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *