Σύλληψη μετανάστη υπό την απειλή όπλου σε αυτόν και τους αλληλέγγυους

Tη Δευτέρα 30/04/2012 οι ασφαλίτες δεν περιορίστηκαν στην κλασική τους τακτική βόλτα – τραμπουκισμούς και τρέξιμο για συλλήψεις στους μετανάστες μικροπωλητές έξω από τη νομική. Επτά από αυτούς επιτίθενται σε 2 μετανάστες που διέρχονται τη Μασσαλίας προς Ακαδημίας. Την ώρα που ο ένας πήγε να περάσει την Ακαδημίας μπάτσοι με πολιτικά του επιτέθηκαν, τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και άρχισαν τον άγριο ξυλοδαρμό του. Εκείνη τη στιγμή ο άλλος μετανάστης έτρεξε στη νομική και κατάφερε να ξεφύγει και ενημέρωσε όσους αλληλέγγυους ήταν εκεί. Πέντε άτομα βγήκαν έξω και προσπάθησαν να σταματήσουν το ξυλοδαρμό και να μπλοκάρουν τη σύλληψη του μετανάστη. Με το που πλησίασαν ένας από τους επτά μπάτσους τους στόχεψε με το όπλο, αυτό που πριν λίγο σημάδευε στο κεφάλι του μετανάστη.

 Το κράτος όταν επιτίθεται σε μετανάστες θυμίζει ότι είναι σώματα στην κατάσταση εξαίρεσης, ότι θα διασφαλίσει τον εκτοπισμό και την εξόντωση της παρουσίας τους με κάθε μέσο. Σε αυτή τη ρατσιστική κοινωνική συνθήκη η δολοφονική απειλή με όπλο των όποιων συμπαραστατών είναι ένα ακόμα φυσικό επακόλουθο. Γι’ αυτό τα άτομα που έδειξαν αλληλεγγύη κυνηγήθηκαν μέχρι την είσοδο στη νομική με το όπλο να τους σημαδεύει διαρκώς και οι ασφαλίτες τους επεδείκνυαν με μπουνιές και κλωτσιές τις ξυλοδαρτικές τους ικανότητες πριν τον συλλάβουν.

 Οι μπάτσοι και τα media σα γνήσιο σύμπλεγμα του εθνικού βόθρου στην αντεστραμμένη τους αλήθεια παρουσίασαν το στόχο της ρατσιστικής τους βίας ως θύτη. Έτσι σήμερα ο ακινητοποιημένος και τραυματισμένος μετανάστης μικροπωλητής διώκεται κακουργηματικά για απόπειρα ληστείας όπλου μπάτσου, και άλλα πλημμελήματα.

 Να είμαστε όλοι στα δικαστήρια της Ευελπίδων Πέμπτη 11:00 ώρα να δείξουμε δυναμικά την αλληλεγγύη μας.

 Άμεση απελευθέρωση στο μετανάστη μικροπωλητή.

 Αλληλέγγυες/αλληλέγγυοι. στους μετανάστες ενάντια στο έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *